Avsnitt 91: Stress och utmattning med Pia Dellson (del 2)

I det nittioförsta avsnittet av podden pratar vi återigen om stress och utmattning. Det här är andra delen av tre i den här specialen, och Christian har med sig psykiatrikern, cancerläkaren och författaren Pia Dellson som skrivit boken ”Väggen – en utbränd psykiaters noteringar”. I den här delen pratar hon bland annat om hon gör för att inte tumma på den viktiga återhämtningen.

Pia berättar också om de ständiga återfallen under rehabiliteringen, om hur hon skyddar sig känslomässigt nuförtiden och om hur hennes barn reagerade på utmattningen. Dessutom frågar Christian Pia om hennes inställning till koffein och ifall hon tror att man kan bli helt återställd från utbrändhet, eller utmattningssyndrom respektive utmattningsdepression som det egentligen heter inom vården.

Christian finns på Twitter om du vill kommentera avsnittet, han heter c_dahlström där. På vadärdepression.se finns även en recension av ”Väggen”. Och just det, glöm inte att prenumerera på CL-podden också, Christians andra podcast om fotboll! Trevlig lyssning!