Avsnitt 107: Hitta psykolog med Fredrik Sandin (del 2)

I det hundrasjunde avsnittet av podden som görs i samarbete med poddens nya sponsor Ahum, pratar vi återigen om hur man hittar en bra psykolog eller psykoterapeut. Gäst är psykologen Fredrik Sandin som är grundare och vd på Ahum – onlinetjänsten som i höstas fick in kapital från Schibsted och därmed blev första företaget inom Digital Health i den framgångsrika koncernens portfölj.

I denna den andra delen av två berättar Fredrik hur han har inspirerats av andra internettjänster som Airbnb och Amazon, och vad skillnaderna mellan dem och Ahum är. Han berättar också vad som talar för och emot publik betygsättning, varför de bara arbetar med legitimerade psykologer och psykoterapeuter, hur de hittar de bästa terapeuterna, varför direktbokning på nätet kan vara viktigt för att få folk att våga söka hjälp och hur de vill göra psykoterapi mer tillgängligt genom videoterapi och gruppterapier online.

Som vanligt uppskattar vi all feedback på det här och alla andra avsnitt. Lättast når ni oss på Twitter där Christian heter c_dahlstrom, Fredrik heter idrottspsykolog och Ahum heter socialahum. Trevlig lyssning!