Avsnitt 199: Fanny Roethlisberger om ätstörningar, bipolär sjukdom och ADHD (smakprov del 3)

*** Det här ett smakprov ur ett Patreon-exklusivt avsnitt, för att lyssna på hela avsnittet gå in på http://patreon.com/sinnessjukt ***

I det hundranittionionde avsnittet av podden talar vi om ätstörningar, bipolär sjukdom och ADHD. Gäst är Fanny Roethlisberger. Det här är den sista delen av tre och här berättar hon mer om ADHD:n och hur hon lärt sig att hantera den i vardagen.

Dessutom berättar hon om hur hon fick diagnosen bipolär sjukdom typ 2 – varför kom diagnosen på tal, och hur väl tycker hon att medicinerna hjälper? Hon förklarar även vilka rutiner hon har för att försöka undvika nya skov. Slutligen svarar hon på alla era lyssnarfrågor, som bland annat handlar om vad hon tycker att hennes föräldrar hade kunnat göra bättre.

Om du vill kommentera avsnittet finns Fanny på Instagram där hon heter roethlisbergerphoto, Christian finns på Twitter och heter c_dahlstrom. Trevlig lyssning!

Om du har självmordstankar finns information om var du kan söka hjälp på 1177, kortlänk här: http://sinnessjukt.se/1177

Hjälp till att hålla merparten av avsnitten gratis och få tillgång till exklusiva avsnitt på: http://patreon.com/sinnessjukt

Köp signerade böcker och Beckomberga-printar här: https://vadardepression.se
Köp Sinnessjukt-tishan här: http://sinnessjukt.se/butik
Boka föreläsning här: http://vadardepression.se/forelasning-psykisk-ohalsa/