Avsnitt 16: Underbara ADHD med Georgios Karpathakis

I det sextonde avsnittet av podden pratar vi om ADHD igen, den här gången om vuxen-ADHD. Vi gör det med en av de kändaste ADHD-profilerna i landet, nämligen PR-konsulten och sociala entreprenören Georgios Karpathakis som kanske är mest känd för sin organisation Underbara ADHD. ADHD, utredningar, självmordsförsök, kriminalitet och droger – det här är en känslofylld intervju från början till slut.

Georgios, eller ”Jojje”, gick i drygt tjugo år med ADHD innan han fick diagnosen som 25 år gammal, vilket innebar ett nytt kapitel i hans ganska struliga liv som bland annat innehåller sex självmordsförsök. Vi kommer att prata lite om hans uppväxt och självmordsförsöken, men framför allt om hur det är att ha ADHD som vuxen. När vi gjorde ett program om ADHD i avsnitt 10 var det många av er som gillade det, men ni efterfrågade också fler frågor om vuxen-ADHD. Det här avsnittet är smockfullt med frågor om vuxen-ADHD, med tips om hur man klarar vardagen.

Följ gärna Georgios Karpathakis på Twitter där han heter @georgios_alfons, jag heter @c_dahlstrom. Glöm inte att gilla Underbara ADHD på Facebook också! Trevlig lyssning!