Avsnitt 72: Utopier (live @ Haymarket by Scandic)

I det sjuttioandra avsnittet av podden pratar vi om utopier inom psykiatrin och psykisk ohälsa-området. Podden är inspelad inför publik på superfina hotellet Haymarket by Scandic på Hötorget i Stockholm, och Christian har med sig läkaren och forskaren Pär Höglund. I podden målar vi med hjälp av några av världens främsta psykiatriforskare en bild av hur psykiatrin och psykisk ohälsa-fältet kommer att se ut om trettio år.

De forskare vi har fått input från inför det här avsnittet är dels Pär själv, som ju forskar på sjukvårdsutveckling, men också Sophie Erhardt från avsnitt 49 av podden samt Martin Schalling och Mikael Landén. Tre giganter med andra ord, och de har många banbrytande framtidsinsikter att dela med sig av, bland annat kring nya individualiserade mediciner som de anser vara framtiden inom psykiatrin.

Christian och Pär finns på Twitter ifall ni vill kommentera avsnittet, Christian heter c_dahlstrom och Pär heter doctor4quality. Tack till Scandic som sponsrade det här avsnittet! Trevlig lyssning!